30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin İdman Yurdu'na moral yemeği

MERSİN İDMAN YURDU'NA MORAL YEMEĞİ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nda, hafta sonu oynanacak olan Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyor. Kentte yayın hayatını sürdüren; 'spor33.com' adlı internet sitesince verilen moral yemeğine katılan futbolcular, zorlu mücadele öncesinde moral depoladı.

Spor33.com Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Toslak tarafından Ciğerci Yakup'ta verilen akşam yemeğine futbolcular tam kadro katılırken, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık da davete katılanlar arasında yer aldı. Gazetecilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Volkan Toslak, Mersin'in yıllardır özlemi olan; 'Süper Lig' hasretine son verilmesi noktasında bu yıl oldukça önemli adımlar atıldığına dikkat çekti.

Mersin İdman Yurdu'nun bugünkü bulunduğu konumun kendisine yakışmadığını ve yerinin de 'Süper Lig' olduğunun altını çizen Toslak, “Bizler de 'Süper Lig' hayalinin gerçekleştirilebilmesi noktasında basın mensupları olarak kulübe gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Yaptığımız haber ve yayınlarla futbolculara moral vermeye çalışıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz 'Moral Yemeği'nin de bu amaca hizmet ediyor. Takımımızın, zorlu Denizli deplasmanından puan ya da puanlarla dönüp, ligdeki çıkışını da sürdüreceğine inanıyoruz” dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı da, kulübün başarısı için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, çok zor günler geçirdiklerini ve kimi zaman da yalnız bırakıldıklarını ancak her şeye rağmen yılmadan yollarına emin adımlarla ilerlemeye çalıştıklarını anlattı. Takım olarak ligde iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu Denizlispor karşısında da sürdürmek istediklerini belirten Kahramanlı, spor33.com Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Toslak'a da düzenlemiş olduğu 'Moral Yemeği' nedeniyle kendisine teşekkür etti. Kahramanlı, “Bu tür organizasyonlar bize yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Ve atılan bu adımın, basından gelmesi bizi ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

MERSİN İDMAN YURDU'NA MORAL YEMEĞİ
MERSİN İDMAN YURDU'NA MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 10:34:04
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 13:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?