30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin İdman Yurdu'na tam destek

İŞADAMLARINDAN MERSİN İDMAN YURDU'NA DESTEK

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nda 'zirve' hesapları yapılıyor. Hafta sonu sahasında Karşıyaka ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Kırmızı-Lacivertlilere, işadamları da takım onuruna düzenledikleri yemeklerle destek vermeye çalışıyor.

İşadamları Nuri Sanağa ve Mustafa Keleşoğlu tarafından Körfez Restaurant'ta takım onuruna verilen yemekte teknik heyet, futbolcular ve yönetimle birlikte basın mensupları da bir araya geldi. Hafta sonu tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak olan Karşıyaka maçı öncesinde düzenlenen yemekle birlikte moral bulmaya çalışan futbolcular, etkinlikte keyifli anlar yaşadı. Kimi futbolcuların çocuklarıyla birlikte katıldığı yemekte İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçının oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Takıma güvendiklerini ve futbolcuların da sahaya çıkarak, ellerinden gelenin en iyisini yaparak hem kendilerine, hem de Mersinli futbolseverlere güzel bir hafta sonu yaşatacaklarına da inandığını dile getiren Kahramanlı, Karşıyaka karşısında da kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Kahramanlı, “Ligin ikinci yarısına başlarken, en büyük korkumuz yapmış olduğumuz transferlerle ilgiliydi. 'Acaba kadroya dahil ettiğimiz oyuncuların uyum sorunu uzun sürer mi?' diye endişeleniyorduk. Ama korkulan olmadı. Adanaspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor ile her ne kadar berabere kalsak da ardından Samsun ve Diyarbakırspor karşısında kazanmayı başardık. Karşıyaka'yı da sahamızda yenip hem galibiyet serisini, hem de ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Yapı-San PVC İşletme Sahibi Nuri Sanağa da Mersin İdman Yurdu'nun bu kentin takımı olduğunu ve kendilerinin de bu kentte ekmeklerini kazandıkları için takıma sahip çıkma zorunluluğu hissettiklerini anlattı. Mersin temsilcisinin bu sezon iyi bir hava yakaladığını ve kenti 'Süper Lig' yolunda umutlandırdığını kaydeden Sanağa, “Biz de işadamları olarak takımın başarılı olması ve belirlenen hedefe ulaşabilmesi noktasında gereken desteği vermeye çalışıyoruz” dedi. Körfez Restaurant İşletmecisi Mustafa Keleşoğlu da, düzenlemiş oldukları yemekle birlikte takıma zorlu Karşıyaka maçı öncesinde moral vermek istediklerini dile getirdi.

İŞADAMLARINDAN MERSİN İDMAN YURDU'NA DESTEK
İŞADAMLARINDAN MERSİN İDMAN YURDU'NA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 10:12:04
Güncelleme :18 Şubat 2011 Cuma 17:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?