4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İdman Yurdu'nda şok!

MERSİN İDMAN YURDU'NDA ŞOK

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda sular durulmuyor. 4-1'lik hezimetle sona eren Orduspor maçı ardından Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile bir araya gelen yönetim, yolları ayırma kararı aldı.

Yeni sezona 'şampiyonluk' parolasıyla başlayan ve hedefini de 'Süper Lig' olarak belirleyen Mersin İdman Yurdu'nda işler yolunda gitmiyor. Ligde oynadığı son 4 haftada 10 puan kaybederek zirve yolunda ağır bir yara alan Kırmızı-Lacivertlilerde fatura Teknik Direktör Yüksel Yeşilova'ya kesildi. 4-1 kaybedilen Orduspor maçının ardından Yeşilova ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan yönetim, Yüksel Yeşilova ile yolları ayırma kararı aldı. İHA muhabirine gelişmeleri değerlendiren Yeşilova,

yönetimin hakkında verdiği karara saygı duyduğunu ve bu noktada da Mersin İdman Yurdu'nun menfaatleri doğrultusunda hareket ederek, kendisinin de görevi bırakma kararı aldığını açıkladı. Konu hakkında çok fazla yorum yapmak istemediğini dile getiren Yeşilova, Mersin temsilcisine de başarı dileklerinde bulundu.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise, deplasmanda oynanan Samsunspor maçında Yeşilova'nın ağabeyi Murat Yeşilova tarafından bıçaklanmasıyla başlayan ve sonrasında da ligde alınan kötü sonuçların yönetim olarak kendilerini artık bir karar verme aşamasına getirdiğini anlattı. Son süreçte yaşananların takımı da olumsuz etkilediğini ifade eden Kahramanlı, "Orduspor maçında 1-0 öndeyken, 4-1 gibi farklı bir skorla yenilmemiz asla kabul edilebilir değil. Bugün gelinen noktada kan değişimi

kaçınılmazdı ve biz de bu bilinçle hareket ederek, Yüksel Yeşilova ile yollarımızı ayırdık. Sayın Yeşilova, bu takımın başarısı için elinden geleni yaptı. Kendisine de emekleri ve sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2010 Pazar 19:05:04
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 09:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?