5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin İdmanyurdu çıkış arıyor

MERSİN İDMANYURDU ÇIKIŞ ARIYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, kötü günleri geride bırakıp, yeniden ligin zirvesine ortak olabilmenin hesapları yapılıyor. Kırmızı-Lacivertli ekip, bu noktada ilk yarının son iki maçı olan Kocaelispor ve Hacattepe karşılaşmalarından galip gelmenin yollarını arıyor.

Teknik direktör Serhat Güller, yeni bir ligde ve yepyeni bir takımla mücadele ettiklerini hatırlatarak, buna rağmen 15 haftalık maratonda 19 puan topladıklarını, Kocaeli ve Hacattepe maçlarını da kazanmaları halinde ilk yarıyı 25 puanla tamamlayacaklarını, bunun da bir takım için oldukça önemli olduğunu savundu.

Ligde 50 puana ulaşan takımların 'Ekstra play-off' müsabakalarına katılacağını savunan Güller, geçen yılbaşında olduğu Boluspor ile ilk yarıyı 22 puanla geride bırakmalarına karşın, ligi 6 puanla 3. sırada tamamladıklarını dile getirdi.

Güller, ligde her şey olabileceğini ancak yaşanan her türlü sorun ve sıkıntılara rağmen 25 puan toplayan bir Mersin İdmanyurdu'nda bir başarısızlıktan söz edilmesinin de mümkün olmadığını savundu. Alınan kötü sonuçlar insanları üzdüğünü ve buna bağlı olarak da farklı düşüncelerin olabileceğini, bunu da anlayışla karşıladıklarını ifade eden Güller, burada asıl önemli olanınsa kendilerinin çalıştıkları insanlar olduğunu belirterek, toplanacak 25 puanın da kendileri için başarı olacağını ve yollarına da kaldıkları yerden devam edeceklerini vurguladı.

Ne yönetimden ne de taraftarlardan istifa yönünde bir baskı görmediğinin altını çizen Güller, "Böyle bir baskıyla karşılaşacağımı da sanmıyorum. Biz işimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz. Mutlaka saha sonuçları, bizlerin bulunduğu konumu belirliyor. Bu nedenle alınan sonuçlar oldukça önemli. Geldiğimiz günden bugüne kadar hem saha içi, hem de saha dışı ilişkiler anlamında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Son 3 haftaya kadar ligin en az gol takımlarından biriydik. Ancak bu süreçte kalemizde 13 gol gördük. Bu

duruma da içimizdeki bazı sıkıntıların neden olduğunu düşünüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 10:15:03
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 12:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?