4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İdmanyurdu 'ilk'leri yaşadı

MERSİN İDMANYURDU 'İLK'LERİ YAŞADI

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe karşılaşmasında Torbalıspor karşısında birçok 'ilk'i birlikte yaşadı.

Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda kendi taraftarı önünde İzmir temsilcisini ağırlayan Kırmızı-Lacivertliler için bu mücadele oldukça anlamlı. Mersin temsilcisinde sahaya sürülen ilk 11 içinde yer alan 8 oyuncu, bu sezon ilk defa bir karşılaşmaya 'ilk 11'de başlama başarısını gösterdi. Eser Altun, kaleyi kaptan Kerem İnan'dan devralırken; Nurullah Kaya, Fatih Şen, Mehmet Budak, Vlad Alin Bujor, Ermani Pereira, Sertaç Şahin ve Nezir Özer forma şansı bulan diğer oyuncular oldu. Söz konusu oyuncular arasında

Eser, Mehmet, Bujor, Pereira ve Nezir yine ilk defa Kırmızı-Lacivertli formayla bir resmi müsabakada saha içinde görev yapmış oldu.

Mersin İdmanyurdu, bu sezon ilk defa bir müsabakada 3 gol birden buldu. Şu ana kadar ligde gol dahi yemeyen Kırmızı Şeytanlar, kupada yaptığı ilk mesaide kalesinde tam 2 gol birden gördü. Nurullah Kaya ve Ilgar Gurbanov, bu sezon ilk resmi gollerine imza attı. Mersin ekibi bugüne kadar oynadığı 3 resmi maçta meşin yuvarlağı sadece 2 kez filelerle buluştururken, goller de 44 ve 57. dakikalarda geldi. Ancak bu istatistik değişti. Torbalıspor karşısında henüz 4. dakikada Gurbonov'un frikikten bulduğu golle

öne geçen Mersin temsilcisinde diğer goller 55'te Fatih Şen, 90+1'de de Nurullah Kaya'dan geldi. Böylelikle Kırmızı-Lacivertliler, ilk kez bir resmi müsabakada uzatma bölümlerinde gol bulmuş oldu ve filelerle buluşan bu top, Mersin İdmanyurdu'nu da bir üst tura taşıdı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 11:59:03
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 12:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?