2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin İdmanyurdu sezonu açıyor

Mersin İdmanyurdu, yeni sezonu perşembe günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle açacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilecek açılış töreninin sunuculuğunu ünlü manken Nilay Dorsa üstlenecek.

Açılışta pop müziğinin sevilen ismi Nez ile birlikte Türk Halk Müziği sanatçısı Deniz de bir konser verecek. Saat 16.30'da başlayacak olan törende önce yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular Kırmızı-lacivertli renklere gönül verenlere tanıtılacak, ardından da Mersin İdmanyurdu futbolcuları iki ayrı takım halinde çift kale maç yapacak. Bu karşılaşmanın ardından sahneye Nez çıkacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, bu yılki hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini ifade ederek, "Yeni sezon hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladık. Tüm şehrin ortak paydası olan Mersin İdmanyurdu'nun, her kesimin el ele vermesi durumunda başarıyı yakalayacağına inanıyoruz" dedi.

Kulübün aynı zamanda 83. kuruluş yıldönümünü kutladığını hatırlatan Çalışkan, "Böylesine görkemli bir açılış için kırmızı-lacivertli renklere gönül vermiş, maddi ve manevi destek sağlamak olan kişiler ve tüm Mersin halkıyla birlikte taraftarlarımızı perşembe günü Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda görmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 13:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeytanlar IP: 88.228.116.xxx Tarih : 27.08.2008 10:37:29

sayın başkan bundan öncekiş dönemde neden bu kadar transfer yapmadınız miy kullanarak oy toplamayalım bu senede bir yere cıkamayız sizin gidişinizle secimler yaklaştıı yaaaaaaaaa