5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin İdmanyurdu titiz davranıyor

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, dış transferde işi sıkı tutuyor.

Daha çok bonservisi elinde olan futbolcuları tercih eden Kırmızı-lacivertliler, 4 oyuncuyu daha kadrosuna dahil etmek istiyor.
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ligde bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşma noktasında da, ilk adım olan grup maçlarını geride bırakarak, Yükselme Grubu'na çıktıklarını hatırlattı. Kahramanlı, "Hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Teknik heyetimizle sürekli görüş halindeyiz. İhtiyaç duyulan bölgelere gerekli transferleri de yapıp, Yükselme Grubu'na iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu büyük bir camia ve bu camiaya da ancak şampiyonluk yakışır" dedi.
Transfer çalışmalarının büyük bir titizlik ve gizlilik içinde yürütüldüğünü kaydeden Kahramanlı, Mehmet Çolak, Ferit Karataş, Evren Gayır, Hakan Genç ve Emre Horoslu ile yolları ayırdıkları bilgisini vererek, dış transferde ise şu ana kadar sadece Eskişehirspor'dan Cumhur ile görüştüklerini açıkladı. Ali Karamanlı, "Bizim sokağa atacak paramız yok. Bu nedenle de transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transferde 4 oyuncuyu daha kadromuza dahil etmek istiyoruz" diye konuştu.


Transfer çalışmaları için henüz bir bütçe oluşturulmadığını ve şartların olgunlaşmasını beklediklerini ifade eden Ali Kahramanlı, daha çok bonservisi elinde olan ve kulübe ekonomik açıdan yük olmayacak oyuncuları tercih ettiklerini, ihtiyaç duyulan bölgeler için de aynı zamanda kiralama yöntemine de başvurabileceklerinin altını çizdi. Kahramanlı, dış transferde oyuncu başına da 150-200 bin TL ayırdıklarını, transfer çalışmalarının da önümüzdeki hafta netlik kazanacağını söyledi.
Öte yandan Mersin İdmanyurdu'nun dış transferde Eskişehirli Cumhur'un yanı sıra İstanbulspor'dan Cemil, Güngören Belediyespor'dan İzzet ile Denizli Belediyespor'dan Fatih ile yakından ilgilendiği ve söz konusu futbolcularla da önümüzdeki günlerde görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 16:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?