5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin İdmanyurdu transferde hızlı...

Transfer çalışmalarını sürdüren Mersin İdmanyurdu, dış transferde Orduspor'dan Aytekin ve Kayseri Erciyesspor'dan Ramazan ile 2'şer yıllık sözleşme imzalarken, iç transferde ise 5 futbolcuyla sözleşme yeniledi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, iddialı bir takım kurmaya çalıştıklarını, bu kapsamda da transferde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.

Ali Kahramanlı, iç transferde Veysel, Sertaç, Levent, Tuna ve Nurullah ile yeniden anlaşmaya vararak 2 yıllık sözleşme yeniledikleri bilgisini verdi. Dış transferde de birçok futbolcuyla görüştüklerini anlatan Kahramanlı, şu ana kadar Orduspor'dan Aytekin Viduşlu ile Kayseri Erciyespor'dan Ramazan Durdu ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, dış transferde 4-5 oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünün altını çizen Kahramanlı, futbolcuların menajerleriyle yaşanan sorun nedeniyle resmi imzanın uzadığını ve önümüzdeki hafta 2 futbolcuyu daha renklerine bağlayacaklarını kaydetti. Ligde öncelikli hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve bu hedefe ulaşabilme adına çalıştıklarını dile getiren Kahramanlı, işlerinin hiç de kolay olmadığını, ancak kendilerinin de zoru sevdiğini söyledi.

Ligdeki her takımın Süper Lig'e yükselmek istediğini ve bunun da rekabeti artırdığını vurgulayan Kahramanlı, "Artık işimiz geçen sezona göre daha zor. Ancak kentte yaşayan herkes bu takıma sahip çıkar ve gönülden desteklerse başarıya daha kolay ulaşırız. Bu nedenle işadamları, sivil toplum kuruluşları, odalar yani kısacası kentin tüm dinamikleri Mersin İdmanyurdu'na destek vermeli. Çünkü Mersin İdmanyurdu bu kentin takımı. Eğer birbirimize kenetlenir ve el ele verirsek o zaman aşamayacağımız hiçbir engel
kalmaz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 17:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?