4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İdmanyurdu'na Romen golcü

MERSİN İDMANYURDU'NA ROMEN GOLCÜ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, dış transferde Romanya Ümit Milli Takımı'nın forveti Vladalin Bujor ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda yukarıya oynamak isteyen Kırmızı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor. Hafta başında Brezilyalı Rafael Alves Targino ile yolları ayırarak, yabancı kontenjanını boşaltan Mersin temsilcisi, daha önce anlaşmaya varılan ancak 750 bin Euro bonservis bedeli nedeniyle vazgeçilen Vladalin Bujor'u kadrosuna kattı. Söz konusu transferde Bujor'un formasını giymiş olduğu Romanya Süper Lig ekiplerinden Politecnica İasi'nin lisans çıkartamadığı için ligden çekilme kararının etkili olduğu bildirildi. Romen futbolcu Bujor ise, kendisini Mersin İdmanyurdulu yapan imzayı kulüp binasında düzenlenen törenle attı.

"BU SEZON GÜZEL ŞEYLERİN ALTINA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, transfer çalışmalarının Vladalin Bujor ile noktaladıklarının altını çizerek, söz konusu transfer çalışmalarının da teknik heyetin kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda gerçekleştirildiğini dile getirdi. Kahramanlı, bu sezon Bank Asya'nın en iyi transferini yaptıkları gibi en iyi kadroya sahip takımın da yine kendilerinin olduğunu iddia etti. Bu yıl öncelikli hedeflerinin 'ilk 6' olduğunu ve bunu gerçekleştirmenin çabası içinde olacaklarını kaydeden Kahramanlı, "Bu sezon güzel şeylerin altına imza atacağımıza inanıyoruz. Bujor bizim gücümüze güç katacaktır" dedi.

"KİM FAYDALI OLACAKSA ONU KADROYA DAHİL ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık'ın da hazır bulunduğu törende gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yüksel Yeşilova da, sezon başından bu yana transfer çalışmaları üzerinde ciddiyetle durduklarını ve bu konuda da teknik ekip olarak yönetimle tam bir uyum içinde çalıştıklarını anlattı. Uzun süredir takip ettikleri ve transfer listesinde de ilk sırayı yer alan Vladalin Bujor'dan yüksek bonservis nedeniyle kendisinden vazgeçmek zorunda kaldıklarını dile getiren Yeşilova, "Ancak her şeye rağmen Bujor ile bağlantıyı koparmadık ve kendisiyle de sürekli görüşüyorduk. Takımının lisans çıkartmadığı için ligden çekilmesi nedeniyle Bujor serbest kaldı ve bizde kendisini Mersin İdmanyurdu'na kazandırdık" diye konuştu.

"MERSİN'E ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM, YENİDEN SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ"

Aynı zamanda da Romanya Ümit Milli Takımı'nda da oynayan Bujor'un, sağ ve sol açıkta da oynayabildiği bilgisini de veren Yeşilova, kendisiyle daha önce Romanya'da Club Brugge çatısında altında birlikte çalışma fırsatı bulduklarını hatırlattı. Mersin İdmanyurdu'na kim faydalı olacaksa onu kadroya kazandırmanın çabası içinde olduklarını kaydeden Yüksel Yeşilova, yeni transfer Vladalin Bujor'un takıma önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi. Vladalin Bujor ise, büyük bir camiaya geldiği için mutlu

olduğunu ve kendisinden beklenenlerin de farkında olduğunu ifade ederek, burada takım olarak başarılı olup yılların özlemini gerçekleştirerek yeniden Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını ve kendisinin de Mersin'e 'şampiyonluk' için geldiğini kaydetti. Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile Romen futbolcu Bujor arasında resmi sözleşme imzalandı.

MERSİN İDMANYURDU'NA ROMEN GOLCÜ
MERSİN İDMANYURDU'NA ROMEN GOLCÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 12:31:02
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 13:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?