4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İdmanyurdu'nda imza günü

Transfer çalışmalarını sürdüren Mersin İdmanyurdu, iç transferde Sami İzican, dış transferde ise Gaskispor'dan Vedat Çoban ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yeni oluşan kadronun ligi zorlayacak kapasiteye sahip olduğunu söyleyerek, "Hedefimiz Turkcell Süper Lig'e yüksemek. Kendimize zor bir hedef seçtik, ama bunu başaracak güce sahibiz" dedi.

Sami İzican'a Süper Lig'de mücadele eden bazı kulüplerin de teklifte bulunduğunu, ancak kendisinin Mersin İdmanyurdu'nu tercih ettiğini söyleyen Kahramanlı, bu nedenle de son derece mutlu olduklarını söyledi. Kahramanlı, dış transferde kadroya dahil edilen Vedat Çoban'ın da yeni sezonda çok güzel işler yapacağına inandığını dile getirdi.

Yeni sezonda geçen sezonkinden daha iyi bir performans sergilemek istediğini dile getiren Sami İzican ise, "Nasıl ki Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı başardıysak, önümüzdeki sezon da Turkcell Süper Lig'in kapılarını zorlayacağız. Bunun için her zamankinden daha fazla çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sami İzcican ve Vedat Çoban, kendilerini 2 yıllığına Kırmızı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 17:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?