5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin İdmanyurdu'nda şok istifa!

Yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu'nda, Asbaşkan ve Kulüp Basın Sözcüsü Murat Altındere, görevinden istifa etti.

İstifasını, düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Altındere, zorlu bir maratonun sonunda Bank Asya 1.Ligi'ne çıkmanın haklı gururu ve sevinci içinde olduğunu söyledi. Buğüne kadar takıma destek veren herkese teşekkür eden Altındere, "Gelinen noktada yönetim kurulu içerisinde bulunan bazı arkadaşlarım ile ortak bir anlayış içerisinde olmadığımı anlamış bulunmaktayım. Kulübümüzün zarar görmemesi için bu kararımı lig bitiminde vermeyi uygun buldum. Bu nedenle de ortaya çıkan tabloda yönetim kurulu üyeliğimden istifa etmem zorunluluğu doğmuştur" dedi.

Gelinen aşamada Mersin İdmanyurdu'nun Bank Asya 1.Ligi'ndeki mücadelesinde başarılı olması adına ve önümüzdeki sezon için konulacak Turkcell Süper Lig hedefinin gerçekleştirilmesi adına, her düzeyde öz eleştiri sürecinin işletilerek mücadelenin başında hedefe daha güçlü olarak hazırlanmak gerektiğini vurgulayan Altındere, "Kişisel yapı olarak, kollektif davranan şeffaf ve kurumsal bir yönetim anlayışına sahibim. Bu anlayış içerisinde yönetici arkadaşlar ile çalışmam, kendi şahsımla çeliştiğim anlamına gelir. Kanımca bu aşamada yapılması gereken şey, serbest bir tartışma zemininde daha güçlü bir kulüp oluşturmak için olağanüstü genel kurula gidilmesidir. Bildiğiniz üzere Turkcell Süper Lig hedefine ulaşmak ancak her düzeyde kendisini yenilemiş, ortak ve güçlü bir irade ile mümkündür" diye konuştu.

Yönetim anlayışı dışında hiçbir yönetici ile kişisel bir sorununun olmadığını özellikle vurgulayan Altındere, olağanüstü kongre yapılması halinde yeniden Mersin İdmanyurdu için elini taşın altına koyabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 17:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?