5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin İY'de galibiyet hesapları

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çorumspor maçında tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor.

Teknik direktör Ercan Albay, grupta yer alan her takımın şampiyonluk şansının yüzde 10 olduğunu belirterek, "Lig uzun bir maraton ve bu maratonu en iyi şekilde koşan mutlu sona ulaşacaktır. Bizim hedefimiz belli. Önümüzde 15 maç daha var. Her maçımıza final havasında çıkıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşarak, yılların özlemini dindirmek istiyoruz" dedi.

Tokatspor karşısında alınan 5-0'lık farklı galibiyetin herkesi sevindirdiğine dikkat çeken Albay, söz konusu maçın verdiği moral ve motivasyonla Çorumspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin daha önce ligde oynadığı maçları incelediklerini ve buna göre strateji belirlemeye çalıştıkları vurgulayan Albay, "Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ancak maçlar konuşmakla kazanılmıyor. Biz de sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisi yapmak zorundayız. Bu nedenle galip gelerek, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Eskişehirspor'dan Abdullah Halman'ın sezon sonuna kadar kiralanmasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Albay, Abdullah'ın geçmiş yıllarda Kırmızı-lacivertli formayı giydiğini ve takıma önemli katkılarda bulunduğunu hatırlatarak, aynı katkıyı bu yıl da beklediklerini dile getirdi. Albay, forvet mevkiinde yeni bir isme ihtiyaç duyulduğunu, bu noktada da Abdullah'ın iyi bir transfer olduğunu söyledi. Mersin İdmanyurdu'na gönül verenlerin tek çatı altında birleşip, ortak hareket etmesi gerektiğini kaydeden
Albay, "Mersin İdmanyurdu çatısı altında biraraya gelip, birlikte hareket edildiğinde de sezon sonunda hep birlikte sevinmiş oluruz" dedi.

Öte yandan Kırmızı-lacivertli ekipte zorlu Çorum deplasmanı öncesinde sakat oyuncular can sıkıyor. Sakatlığı devam eden Onur'un bu maçta forma giyemeyeceğine dikkat çekilirken, hasta olan Zafer Biryol ile sakat olan Orhan'ın durumunun da maç saati belli olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 14:34:40
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 14:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?