5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin İY'de galibiyet sevinci

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Ercan Albay, play-off'ta ilk maçların her zaman sıkıntılı geçtiğini ve DİSKİSpor ile deplasmanda karşılaşmalarının bu sıkıntıyı daha da artırdığını belirterek, "Sonuçta şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Kazanma arzusunu sahaya en iyi şekilde yansıtarak, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldık. Oyuncularım sahada çok iyi mücadele ettiler. Kazanmayı hak eden taraf da bizdik. Yükselme Grubu'na galibiyetle başladığımız için mutluyuz. Çıkışımızı bundan sonraki haftalarda da sürdüreceğiz" dedi.

Grupta yer alan takımların TFF 2. Lig'de mücadele eden toplam 50 ekibin en iyileri olduğunun altını çizen Ercan Albay, her takımın birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu, bu nedenle de ligin her türlü sonuca açık olduğunu söyledi.

Albay, gruptaki her takımın şampiyonluk şansının eşit olduğunu ifade ederek, "Herkes yüzde 10 olan şampiyonluk şansını daha da yükseltmek için sahada mücadele verecek. Sonuçta en yüksek yüzdeye ulaşan da şampiyon olacak. Bizim için lig şimdi başladı ve ilk galibiyetimizi de aldık. Kalan maçlarımızı da kazanarak Mersinlilerin özlem ve hasretini dindirip, Bank Asya 1. Ligi'ne yükseleceğimize inanıyorum. Sezon başından bu yana hep bunu söyledik ve belirlenen hedefe de adım adım ilerliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 14:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?