4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İY'den farklı tarife

MERSİN İDMANYURDU'NDAN FARKLI TARİFE

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda taşlar yerine oturmaya başladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kampta bulunan Kırmız-lacivertliler, burada oynadığı ikinci karşılaşmadan da galip ayrılarak gelecek açısından umut verdi.

Viyana kentine bağlı Vösendorf kentinde hazırlıklarını sürdüren Mersin temsilcisinde yüzler gülüyor. Avusturya kampı kapsamında ilk maçında Türk karmasına karşı mücadele eden ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Mersin İdmanyurdu, ikinci hazırlık karşılaşmasındaysa Avusturya 4. Lig takımlarından Siemens KSV ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye kontrollü başlamasına karşın, ani gelişen rakip atağında kalesinde golü gören Kırmızı-lacivertliler, çabuk toparlanarak ardı ardına ataklar geliştirdi. Özellikle son vuruşlarda etkili olamayan Mersin İdmanyurdu'nda Fatih Şen, kullanılan köşe vuruşu sonrasında savunmanın uzaklaştırmakta zorlandığı topu filelerle buluşturarak, mücadelede dengeyi sağladı.

Golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Mersin temsilcisi, Şehmus Özer'in akıl dolu vuruşuyla karşılaşmada öne geçmeyi başardı. Maçın ilk yarısı da bu sonuçla tamamlandı: 2-1. Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, karşılaşmanın ikinci yarısınaysa 6 oyuncuyu değiştirerek başladı. Göze hoş gelen ve mücadeleci bir futbol ortaya koyan Mersin İdmanyurdu'nda top kayıpları devam ederken, futbolcular arasındaki uyumsa sevindirici bir gelişme olarak öne çıktı. Özellikle defans bloğunda oldukça başarılı bir tablo ortaya koyan Mersin temsilcisi, ileri uçtaysa Fatih Egedik ve Tunç Behram ile de etkili oldu. Fatih, farkı ikiye çıkartan vuruşunda topu iki kale direğinin kesiştiği ve '90' olarak tabir edilen noktada buluştururken, Tunç ise meşin yuvarlağı 2 kez ağlarla buluşturarak, takımının da en golcü ismi olmayı başardı. Karşılaşmaysa Mersin İdmanyurdu'nun 5-1'lik üstünlüğüyse son buldu.

MERSİN İDMANYURDU'NDAN FARKLI TARİFE
MERSİN İDMANYURDU'NDAN FARKLI TARİFE
MERSİN İDMANYURDU'NDAN FARKLI TARİFE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 11:17:04
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 12:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?