2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin şehidi için tek yürek oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Rasim Eser'in Mersin'in Silifke ilçesi Atayurt beldesinde bulunan evi çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Şehidin Olukbaşı Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, bölücü terörün hiçbir zaman kötü emeline ulaşamayacağını söyledi.

Şehidin ailesinin kendilerinin aile dostu olduğunu ve şehit Rasim Eser'i yakından tanıdığını belirten Özsu, "Görüyoruz ki buraya diğer il ve ilçelerden vatandaşlar da akın akın gelmekte. İşte bu birlik ve beraberlik yalnızca bizim milletimizde var. Bu birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek.

15 şehit haberi bütün Türkiye'nin yüreğine ateş gibi düştü. Şehitlerimizin her biri yürekli birer vatan evladıydı. Bütün milletimizi derinden üzen, yürekli vatan evlatlarımızı kaybettiğimiz menfur ve haince saldırıyı nefretle kınıyorum" dedi.

Şehidin annesi Ümmühan Eser ise, oğluyla gurur duyduğunu, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya hain terörün gücünün yetmeyeceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 16:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?