5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin şehidine ağlıyor

Hatay'ın Hassa ilçesi Sınır Komutanlığı'nda görevli iken çıktığı operasyonda rahatsızlanarak şehit düşen Piyade Komando Er Mustafa Gür'ün (22) cenazesi Mersin'e getirildi.

Babası Murat Gür ve yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alınan şehit erin cenazesi, cenaze aracı ile Mersin'deki evinin bulunduğu Sağlık Mahallesi Yeşil Camii'ne getirildi. Türk bayrağına sarılı şehidin cenazesi, burada askerler tarafından cenaze aracından alınarak, tören saatine kadar bekletilmek üzere caminin morguna konuldu.

Güçlükle ayakta durabilen şehidin babası Mustafa Gür'ün yardımına yakınları yetişirken, ağabeyinin cenazesi yanında gözyaşlarına boğulan kardeşi Alper ise amcası tarafından teskin edildi.

Türk bayraklarıyla donatılan şehidin evi de, taziyeye gelen yakınlarıyla dolup taştı. Askeri personelin de bir an olsun yalnız bırakmadığı şehit ailesinin evinin önünde sürekli olarak bir ambulans ve sağlık görevlileri bekletildi.

Şehit er Mustafa Gür'ün cenazesi, ikindi namazı sonrası Muğdat Camii'nde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 17:34:49
Güncelleme :26 Haziran 2009 Cuma 17:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uskudarli IP: 83.83.146.xxx Tarih : 26.06.2009 22:38:10

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.ailesinede sabir versin.artik dayanamiyoruz bu sehit haberlerine bitsin artik bu kardes kavgasi.bitsin artik bu pkk sorunu.anlayamiyorum kurtlerin hakkini savunuyoruz diyorlar olenlerin cogu sehitlerimizin cogu kurt kokenli bu nasil bir dava kundaktaki bebekleri oldurduler halen kendilerini savunmyaya calisiyorlar serefsizin en buyugu icerde asamidik besliyoruz icerde  gebermiyorda icerde sehitler olmez vatan bolunmez ne mutlu turkum diyene.kurt turk kardestir. kansiz vatansiz kalles pkk dir.allah tum pkk lilarin belasini versin cehennemin dibine kadar yollari var