4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin yağmura teslim

MERSİN YAĞMURA TESLİM

Mersin'de sabah erken saatlerde etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Evlerinden çıkıp işe gitmek isteyenler yolda mahsur kalırken, araç trafiği de zaman zaman aksadı.

Baharı güneşli bir havayla karşılayan ve yazdan kalma günler geçiren Mersinliler, güne yağmurla başladı. Sabah erken saatlerden itibaren etkili olan sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkilerken, işe gitmek ya da okula gitmek evden çıkanlarsa yolda mahsur kaldı.

Yağış nedeniyle cadde ve sokak üzerinde yer alan işyerlerine sığınan vatandaşlar, burada yağmurun dinmesini bekledi. İşe ya da okula geç kalacağını hissedenlerse ıslanmayı göze alarak, yağmurun altında güçlükle caddede ilerleyebildi.

Yağmur nedeniyle araç trafiğinde de zaman zaman aksamalar meydana geldi. Sürücüler farlarını yakmak zorunda kalırken, trafikte herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için trafik polisleri yoğun çaba harcadı. Yaklaşık 1 saat etkili olan yağmurun ardından da güneş açarken, hayat da normale döndü.

MERSİN YAĞMURA TESLİM
MERSİN YAĞMURA TESLİM
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 11:28:04
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 11:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?