5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin yüzme öğreniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen 'Yüzme Kursları' devam ediyor. 13 Temmuz'da başlayan kursların 3. etabının 6 Ağustos'ta sona ereceği, yeni dönem kayıtlarınsa 10 Ağustos-3 Eylül 2009 tarihleri arasında yapılacağı açıklandı.

Kurslarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kulüp İdari Menajeri Suat Özdal, her yıl düzenlenen 'Yüzme Kursları'na yoğun ilgi gösterildiğini, bu durumun da Mersinlilerin yüzme sporuna olan ilgisini ortaya koyduğunu savundu.

Suat Özdal, "Bizler ekip olarak spora verdiğimiz önemi ortaya koyuyoruz. Bu bilinçle kurslarımıza katılan kursiyerlerimize yüzmeyi öğretmeye ve onlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Her yıl 5 yaşından 70 yaşına kadar binlerce insan kurslarımıza katılıyor ve bu durum da bizi mutlu ediyor" dedi.

Yüzmeyi bilen teknik üstü ve teknik altı kursiyerlere yönelik kurslar da organize ettiklerine dikkat çeken Özdal, açılan kurslara katılmak isteyenlerinse 1 adet resim, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte bireyin yüzme sporunu icra etmesine herhangi bir engel olmadığını gösteren sağlık belgesiyle başvuruda bulunabileceğini anlattı.

Özdal, merkez ilçe Yenişehir'de yer alan Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kurslara katılanların ulaşımı için Edip Buran Spor Salonu ile merkez ilçe Toroslar'dan ücretsiz servis imkanı sunulduğu da sözlerine ekledi

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 17:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?