9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin'de cinayet

Mersin'de, 15 günlük evli genci eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldüren zanlı, hakimin aracını gasp edip kaçmak isteyince yakalandı.
Alınan bilgiye göre olay, Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, fırıncılık yapan H.A. (31), bir barda barmen olarak çalışan Temel Aktaş'ın (30) evine gelerek, birlikte sohbet etmeye başladı. Aktaş'ın 15 gün önce evlendiği eşi Emine Aktaş ile baldızı H.U.'nun da evde bulunduğu sohbet sırasında, iki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

Tartışma büyüyünce H.A., Temel Aktaş'a bir çay bahçesinde konuşmak istediğini belirterek, dışarıya çıkmasını istedi. Evin önüne çıkan iki arkadaşın ardından Temel Aktaş'ın eşi Emine Aktaş da sokağa çıktı. Arkadaşlar arasındaki tartışma sokakta da devam edince, H.A., üzerinde taşıdığı tabancasıyla Temel Aktaş'ın üzerine kurşun yağdırdı. Kolundan ve karın boşluğundan yaralanan Aktaş, özel bir araçla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 

Cinayet şüphelisi H.A. ise, olaydan 10 dakika sonra aynı bölgede bulunan Muğdat Camii yanındaki trafik ışıklarında ismi açıklanmayan bir hakimin otomobilini gasp etmek isteyince polis tarafından yakalandı. Doktor raporu için hastaneye getirilen şüpheli, "Bin YTL alacağım vardı, vermedi, bana bıçak çekti" derken, polis olayın kadın meselesi yüzünden çıktığını söyledi. 

Şüphelinin, ölen şahsın baldızı H.U. ile gönül ilişkisi olduğu, cinayetin de bu yüzden işlendiği ileri sürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 11:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?