4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de elektrik kesintisi

Mersin'de programlı elektrik kesintileri sürüyor. 

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Mersin İl Müdürlüğü, yarından itibaren uygulanacak 1 haftalık elektrik kesintisinin programını açıkladı. Açıklamada, kesintilerin tesis yenileme ve ağaç kesim çalışmaları nedeniyle yapılacağı bildirildi. Açıklamaya göre, 2-9 Eylül 2006 tarihleri arasında 24 mahalle ile Sanayi Sitesi ve Otogar'a 07.00-18.00 saatleri arasında dönüşümlü olarak elektrik verilemeyecek. Elektrik kesintisi uygulanacak mahalleler şunlar: 

2 Eylül Cumartesi günü Mithatpaşa, Sağlık, Osmaniye, Zeki Ayan, Portakal ve Tozkoparan; 3 Eylül Pazar günü Yeni Mahalle, Siteler, Üç Ocak, Mesudiye, Camii Şerif ile Sanayi Sitesi ve Otogar; 4 Eylül Pazartesi günü Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü, Dumlupınar, Osmaniye, Çukurova, Çavuşlu; 5 Eylül Salı günü Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü, Zeki Ayan, Sağlık, Çukurova, Güneş, Gündoğdu; 6 Eylül Çarşamba günü Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü, Barbaros, Siteler, Dumlupınar, Çavuşlu, Akkent, Eğriçam; 7 Eylül Perşembe günü Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü, Dumlupınar, Osmaniye, Çukurova, Gündoğdu, Sağlık, Güneş; 8 Eylül Cuma günü Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü, Hal, Akkent, Zeki Ayan, Osmaniye, Çukurova, Siteler, Eğriçam; 9 Eylül Cumartesi günü İnönü, Gazi, Dumlupınar, Barbaros, Çukurova, Çavuşlu, Gündoğdu ve Siteler.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 15:34:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökhan Mirik IP: 88.229.143.xxx Tarih : 1.09.2006 18:59:17
tabii ki bu gibi olayları ögrenebilmemiz güzel.Ama elketrik kesilmelerini bize elektrik kurumunun haber vermesi daha iyi olurdu en azından bir telefon açılması fena olmazdı.iyigünler teşekkürler:-)