30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin'de 'Ertaş' rüzgarı

MERSİN'DE 'ERTAŞ' RÜZGARI

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl ilk defa organize edilen; 'Halk Müziği Günleri' kapsamında sahne alan Neşet Ertaş, sevilen parçalarını bu kez Mersinli hayranları için seslendirdi.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen ve yoğun ilginin gösterildiği etkinlikte eski ve yeni albümlerinden seçkiler sunan Ertaş, bir dönemin nostaljik parçalarını da sazı eşliğinde seslendirdi. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Ertaş'a hayranları da kimi zaman alkışları, kimi zaman da sesleriyle eşlik etti. Zaman zaman hüzünlenen, zaman zaman da oturdukları yerde çifte telli oynayarak keyifli anlar yaşayan Mersinliler, konser bitimindeyse Ertaş'ı uzun süre ayakta alkışladı.

Konserin ardından sahnede kısa bir konuşma yapan Neşet Ertaş, “Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikte aslında sizlerle daha önce buluşacaktım ancak geçirdiğim bir ameliyattan dolayı bugün sizlerle birlikteyim ve çok mutluyum. Beni sizlerle buluşturan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Macit Özcan olmak üzere, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sanatçı Neşet Ertaş'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Uğurhan Kilis, Ertaş'a '1. Mersin Türk Müziği Günleri' adlı etkinliğe katkı ve katılımları nedeniyle bir teşekkür plaketi sundu.

MERSİN'DE 'ERTAŞ' RÜZGARI
MERSİN'DE 'ERTAŞ' RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 15:24:05
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 15:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?