3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Mersin'de eski mahkum dehşeti

Mersin'in Tarsus ilçesinde işyerinde kavga çıkaran eski mahkum, muhasebe müdürü olan kadını bıçakla öldürürken, kavgayı ayırmak isteyen 2 işçiyi de yaraladı.


Edinilen bilgiye göre olay, D-400 karayolu üzerinde bulunan Ateşler Kuruyemiş Fabrikası'nda meydana geldi. Yaklaşık 10 yıl önce nişanlısını öldürüp hapis cezası çektikten sonra salıverilen M.Ü. (36), mahkum kadrosunda Ateşler Kuruyemiş Fabrikası'nda 1 yıl önce işçi olarak işe başladı. Fabrikada henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle küfürlü bağırmayla kavganın başladığı iddia edildi. Gürültü üzerine bulunduğu odadan çıkan muhasebe müdürü Hatice Çömez (34) ile birlikte Mehmet Tülek (26) ve Hüseyin Bakır
(23), Mehmet Ünal'ın küfürlü bağırmalarını engellemek istedi. Mehmet Ünal, üzerinde bulundurduğu bıçağı rasgele sallayarak Hatice Çömez'i göğüs kısmından, Mehmet Tülek ve Hüseyin Bakır'ı da omuzlarında yaraladı. Olayda ağır yaralan Hatice Çömez ile mesai arkadaşları 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hatice Çömez, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, Hüseyin Bakır ile Mehmet Tülek ameliyata alındı.
Olaydan sonra kaçmak isteyen M.Ü. suç aletiyle birlikte yakalanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 01:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?