4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de güvenlik alarmı!

MERSİN'DE GÜVENLİK ALARMI

İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırının ardından tüm yurtta güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarılırken, Mersin'de de polis genel bir uygulama yaptı. Otogarda yapılan uygulamada, 312 kişi sorgulandı, 3 silah ile 1 aranan şahıs ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 350 polisin katıldığı uygulama, Mersin Otogarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Otogarın tüm giriş çıkışları uygulamaya katılan polisler tarafından tutulurken, iş ve bekleme yerleri ile otogarda bulunan yolcular didik didik arandı.

Şehirlerarası yolcu taşıması yapan otobüsler de çıkışta durdurularak arama yapıldıktan sonra gönderilirken, içindeki yolcular  kimlik kontrolünden geçirildi. Otogara giriş çıkış yapan araç ve şahısları da durduran polis, şüpheli görülen kişilerin kimlik bilgilerini kontrol etti, kimliksiz şahısları ise gözaltına aldı. Yaklaşık 1 saat süren uygulama sonunda 312 kişi sorgulanırken, 3 silah ve aranan 1 kişi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uygulamanın genel bir güvenlik tedbiri olduğunu söyledi.

MERSİN'DE GÜVENLİK ALARMI
MERSİN'DE GÜVENLİK ALARMI
MERSİN'DE GÜVENLİK ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 15:47:01
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 18:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bhatine IP: 95.9.86.xxx Tarih : 3.11.2010 18:50:11

demek ki istenilince herşey ortayada çıkabiliyor, arananlarda yakalanılabiliyor. Yeterki içişleri istesin