8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Mersin'de Haluk Levent rüzgarı

Rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Mersin'deki konserinde hayranlarını coşturdu. Eski ve yeni albümünden parçalar seslendiren Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Uluslararası Mersin Festivali kapsamında sahne alan Haluk Levent, konserine 1.5 saat gecikmeli çıktı. Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen konsere, çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce kişi katıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile alt birim belediye başkanlarının da izlediği konsere ünlü sanatçı "Akşamlar" adlı parçasıyla başladı. Sahne performansıyla göz dolduran sanatçı, birbirinden hareketli parçalarının yanı sıra slow şarkılarla da Mersinliler'i müziğe doyurdu. Zaman zaman şarkılarına gençleri de dahil eden sanatçı, bir ara hayranlarının arasına inerek konserini sürdürdü. Sanatçının Filistinli çocuklar için onların dilinde seslendirdiği bir şarkı, konserde duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.


Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan sanatçı, konserini "Çanakkale" şarkısıyla bitirirken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, konser sonunda sanatçıya plaket ve çiçek verdi. Haluk Levent'in evladı gibi olduğunu söyleyen Özcan, sanatçının her yıl Mersin'e geldiğini ve Mersinliler'in Haluk Levent'i çok sevdiğini söyledi.

Bugün çok mutlu olduğunu belirten Özcan, festivalin ilk günündeki İbrahim Tatlıses konserinde bazı tatsız olaylar olduğunu hatırlatarak, "Belediye başkanı olarak ben böyle kavgalı tablolar istemiyorum. Ben bugün olduğu gibi her konserin eğlence dolu olmasını istiyorum. Kimse kimseyi incitmedi. Festivali yaparken tek bir amacımız var; o da sizlerin eğlenmesini sağlamak. Biz barış istiyoruz, barışı getirmek istiyoruz. Zaten bu festivalin adı da barış ve kardeşlik festivali" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 12:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda güneş IP: 88.229.193.xxx Tarih : 7.09.2007 13:22:55

sanırım bu adam hiç yaşlanmaz:) mersin seninle gurur duyuyor haluk