8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Mersin'de korkunç kaza:2 ölü

Mersin'de şoförünün alkollü olduğu ileri sürülen aracın köprü üzerinde minibüs bekleyen bir aileye çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 yaşındaki çocuk ile annesi köprüden uçarak feci şekilde hayatını kaybederken, dede ağır yaralandı. Kazada bir yakının kucağında bulunan ailenin en küçük ferdi 10 aylık bebek ise, şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu.


Kaza, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Keresteciler Sitesi'nin önündeki Azot Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus istikametinden Mersin'e gelen Kemal S. yönetimindeki 33 VA 958 plakalı araç, misafirlikten dönen bir aileye çarptı. Şoförü alkollü olduğu iddia edilen aracın aileye çarpması sonucu 3 yaşındaki Deniz Yeşil ile annesi Necla Yeşil (33) köprüden aşağıya uçarak feci şekilde can verdi. Kazada dede Bahattin Doğan da ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Doğan'ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, ailenin en küçük fertlerinden 10 aylık bebek Mehmet Salih Yeşil ise kazadan şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kontrol amaçlı Mersin Devlet Hastanesi'ne getirilen 10 aylık bebeğin durumu, görenleri gözyaşlarına boğdu. Aileye çarptıktan sonra aracı ile kaçan sürücü Kemal S. ise, polisin yaptığı çalışma sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ölen 3 yaşındaki çocuk ile annesinin yakınları, Mersin Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi. Ailenin Özgürlük Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyaret ettikten sonra Çay Mahallesi'ndeki evlerine dönmek için minibüs beklediği öğrenildi.


Bu arada, olay yerinde toplanan kalabalık, kazanın meydana geldiği bölgede benzer kazaların sık sık yaşandığını belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni suçladı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 23:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?