30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin'de kumar operasyonu

MERSİN'DE KUMAR OPERASYONU

Mersin'de 'tombala' tabir edilen kumar oynatan bir iş yerine düzenlenen operasyonda 82 kişi gözaltına alındı. Şehir merkezinde barınamayan tombalacıların bu kez kendilerine yayla yolunu mekan seçmeleri dikkat çekti.

Mersin polisinin son 2 ayda şehir merkezinde kumar oynanan ve oynatan iş yerlerine yönelik art arda gerçekleştirdiği operasyonlar nedeniyle çıkış yolu arayan tombalacılar, bu kez kendilerine yayla yolunu mekan seçtiler. Merkez Toroslar ilçesine bağlı Üseli köy yolu üzerinde, kooperatif adı altında faaliyet gösteren bir iş yerinde kumar oynandığı istihbaratını alan polis, söz konusu yere operasyon düzenledi. Çok sayıda polis ekibinin katıldığı operasyonda, 'tombala' tabir edilen kumar oynayan 76 kişi ile

iş yeri çalışanı 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 4 bin 718 adet tombala pulu, 116 adet tombala kartı, hoparlör ve mikrofonlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait 3 otobüsle Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kumar oynayan 76 kişi 'Kabahatler Kanunu'na göre 11 bin 704 TL para cezasıyla serbest bırakılırken, iş yeri sahibi ve çalışanları hakkında ise vergi dairelerince işlem başlatıldığı bildirildi.

Bu arada çeşitli kooperatif ve iş yeri adı altında kumara mekan temin ettiği ifade edilen Ş.K. ve F.İ. adlı kişilere ait iş yerlerine bugüne kadar 13. operasyonun gerçekleştirildiği öğrenildi.

MERSİN'DE KUMAR OPERASYONU
MERSİN'DE KUMAR OPERASYONU
MERSİN'DE KUMAR OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 10:21:03
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 19:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?