30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin'de moraller bozuk

MERSİN'DE MORALLER BOZUK

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı son 2 maçını da kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde moraller bozuk. Son olarak evinde Pınar Karşıyaka'ya 73-68 mağlup olan Turuncu-Mavililer, ligde kalma yolunda ağır bir darbe aldı.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Başantrenör Ercüment Sunter, mutlak kazanmaları gereken bir müsabakada Pınar Karşıyaka'ya mağlup olduklarını hatırlatarak, karşılaşmanınsa henüz maçın maçında ilk periyotta bittiğini vurguladı.

Sunter, "İlk periyotta 15 sayı geriye düştüğümüz için aşırı efor sarf ettik. Bunu yaparken de yi bir savunma anlayışı ortaya koyduk. Karşıyaka da dirençli bir takım. Kadrolarında yer alan oyuncular 2 yıldan bu yana birlikte oynuyor. İlk devrede fazladan sarf ettiğimiz efor, bize ikinci yarıda özellikle hücumda olumsuz yansıdı" dedi.

Her ne kadar iyi bir savunma ortaya koymalarına rağmen, rakip potada sayı üretmekte zorlandıklarını anlatan Sunter, sahada yer alan oyuncuların kötü ve yanlış tercihlerinin de buna eklenmesiyle birlikte mağlubiyetin de kaçınılmaz olduğunun altını çizdi. Ercüment Sunter, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Bunu telafi edebilmek için ekstra bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Artık Karşıyaka maçı bizim için geride kaldı. Önümüze bakıp, emin adımlarla yolumuzda ilerlemek zorundayız. Her şeye rağmen ligde kalacağımıza inanıyorum ve bunu da başaracağız" ifadesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 11:55:05
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 09:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?