4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de polis dayanışması

MERSİN'DE POLİS DAYANIŞMASI

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün eşi Fadime Öksüz, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memurunun Mersin'de yaşayan ailesini ziyaret etti.

Öksüz, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Orhan Sever ile Salim Yavuz'un eşlerinin yanı sıra Sosyal Hizmetler Şube Müdür Vekili Sevim Koyuncu ile birlikte 12 Temmuz 2009 tarihinde Diyarbakır'da bir işyerinin bahçesinde otururken silahlı saldırıda ölen polis memuru Turgay Ak'ın, Mersin'de ikamet eden eşi Songül Ak ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Öksüz'e aktaran Ak, Mersin Emniyet Teşkilatı'nın kendilerine sahip çıkarak, gereken desteği vereceğinden hiçbir zaman şüphe duymadıklarını, gerçekleştirilen ziyaretin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

Mersin merkez ya da diğer ilçelerde ikamet eden şehit polislerin ailelerini her cuma günü ziyaret ederek, onların sorun ve sıkıntılarını dinlediğini kaydeden Fadime Öksüz , buradaki amaçlarının şehit ailelerine her ne olursa olsun, hangi koşulda olursa olsun her zaman yanlarında olduklarını hissettirmek olduğunu söyledi. Öksüz, ziyaretlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirterek, ailelerin kendilerine iletmiş olduğu sorunların çözümünde aktif bir rol üstlenerek, söz konusu ailelere maddi ve manevi yardımın da yapılacağını anlattı.

MERSİN'DE POLİS DAYANIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 15:16:04
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 15:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?