2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin'de pompalı dehşeti: 3 ölü

Alınan bilgiye göre olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Kurdali Mahallesi 91099 Sokak 7 numaralı evin 2. katında meydana geldi. Cengiz Coşkun (54) adlı şahıs, bir süredir birlikte yaşadığı ileri sürülen Necla Göncü’nün (43) evine geldi.

Ancak kadın, elinde bira şişesi ile eve gelen Cengiz Coşkun’a kapıyı açmadı. Bunun üzerine çılgına dönen Coşkun, pompalı tüfeğini alarak yeniden evin kapısına dayandı. Kapıyı açarak içeriye giren Cengiz Coşkun, evde bulunan Necla Göncü ile birlikte kızları Burcu (13) ve Ebru Göncü’nün (12) üzerine kurşun yağdırdı. Ardından elinde tüfekle birlikte kaçmaya çalışan Coşkun, o sırada eve gelen Burcu Coşkun’un nişanlısı Sezgin Kulaksız tarafından yakalanarak darp edildi. Eli yüzü kanlar içinde kalan zanlı, olay yerine gelen polis ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Bu arada pompalı tüfekten çıkan kurşunlara hedef olan anne ve 2 kızı olay yerinde hayatını kaybetti.

Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan zanlı Cengiz Coşkun ise yapılan ilk müdahalesinin ardından taburcu edilerek polis tarafından gözaltına alındı. Birlikte yaşadığı adam tarafından öldürülen anne ve 2 kızının cenazeleri, yapılan incelemenin ardından ayrı ayrı tabutlarda evden çıkarılarak hastane morguna götürülürken, kafesteki kuşları ise komşularına verildi.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 11:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?