4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Mersin'de, meydana gelen silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi 1417 Sokak'ta meydana gelen olayda, henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler, Tufan Hizavcılar (32) ile arkadaşı Engin Lekesiz'e (19) yönelik silahlı saldırıda bulundular.

Ağır yaralanan Tufan Hizavcılar ve Engin Lekesiz, Özel Mersin Hastanesine kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Hizavcılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Lekesiz ise Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Bu arada, olayın ardından, ölenin yakınları oldukları belirtilen kişiler, bir gün önce kavga ettikleri ve olayın faillerinin yakınları olduğunu ileri sürdükleri Davut Afacan'ın (57) Bahçe Mahallesindeki evine gittiler.

Çıkan tartışma sırasında tabancayla açılan ateş sonucu, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanandan Davut Afacan ile oğulları Tekin (33) ve Hakan Afacan (29) Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan baba Afacan, ilk müdahalenin ardından Toros Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yetkililer, olaylarla ilgili soruşturmanın ve her iki saldırıyı gerçekleştiren zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtiler.

a.a
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2006 Cuma 10:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?