2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin'de şüpheli poşet paniği!

Mersin'de bir bankanın önüne bırakılan şüpheli poşet, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Bomba imha uzmanlarınca fünye ile patlatılan poşette ise, sefer tasında sulu yemek ve ekmek çıktı.

Hastane Caddesi Mersin Vergi Dairesi karşısında bulunan Halk Bankası önüne bırakılan poşet, bomba olabileceği şüphesiyle çevredekilerin korkulu anlar yaşamasına neden oldu.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de Mersin'de bulunması nedeniyle, poşetin içerisinde bomba olabileceği ihbarını alan polis, kısa süre içerisinde olay yerine gelerek, poşetin etrafına güvenlik şeridi çekerken, Hastane Caddesi'ni de bir süre trafiğe kapattı.

Olay yerine gelen bomba imha ekiplerince, şüpheli poşet fünye ile patlatılırken, içerisinden sefer tasında sulu yemek ve ekmek çıktı. Bu arada, güvenlik şeridi çekerek, vatandaşları paketin etrafından uzaklaştırmak isteyen polis, zor anlar yaşadı. Meraklı gözlerle bomba imha ekiplerini izleyen vatandaşlar, cep telefonları ile gördüklerini kaydetmeyi de ihmal etmediler. Poşetin patlatılmasının ardından, kapatılan yol tekrar trafiğe açıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 17:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?