2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin'de taksicinin cesedi aracının önünde bulundu

Mersin’de taksicilik yapan bir şahıs, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, sabah saat 06.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdulkadir Özdemir (50) adlı ticari taksi şoförü, Hurdacılar Sitesi eski Soda Yolu üzerindeki Ayşe Tüfekçioğlu’na ait portakal bahçesi içerisinde, kendisine ait 33 T 1248 plakalı otomobilinin önünde, bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen cinayet masası ekipleri, ceset üzerinde yaptığı incelemede, en az 10 yerinden bıçaklandığını tespit ettiği şahsın cinsel organının da kesilmiş olduğunu gördü. Polis, taksicinin yanında bulunduğu ileri sürülen 200 milyon lira para ve cep telefonunun da kayıp olduğunu belirledi.

Bu arada, haberi alarak olay yerine gelen taksicinin ailesi, gözyaşlarına boğuldu. Eşi Meryem ve kızı Zekiye Özdemir, kanlar içindeki ceset karşısında sinir krizleri geçirdi. Polisler, anne ile kızını olay yerinden uzaklaştırarak sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan, cinayetle ilgili soruşturma başlatan ekipler, olayın gasp amaçlı mı yoksa kişisel bir mesele mi olduğunu araştırıyor.

MERSİN-(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?