4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de trafik kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Mersin'de, tarım işçilerini taşıyan 2 otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 05.30 sıralarında D-400 Karayolu Kazanlı Kavşağı'nda meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan Sahit Arvas yönetimindeki 33 R 7352 plakalı otobüs, Mersin'den Tarsus'a giderken kontrolünü kaybederek refüje çıktı. Karşı şeride geçen otobüs, karşı yönden gelen ve yine içerisinde tarım işçilerinin bulunduğu Halil İbrahim Sarıgül yönetimindeki 33 S 5558 plakalı otobüsle çarpıştı. Kazada, Tarsus istikametinden gelen otobüs devrilirken, içerisinde bulunan Mehmet Sarıgül isimli tarım işçisi olay yerinde hayatını kaybetti. 20 kişinin yaralandığı kazada yaralanan şahıslar Mersin ve Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaralılardan 3'nün durumunun ağır olduğu bildirildi. Hastane kaynakları kazadan yaralı olarak kurtulan Hasan Ergül, Cüneyt Ergül, Emin Çeken, Ramazan Sarıgül, Beyaz İleri, Ekrem Sarıgül, Reşat İleri, Asiye Sarıgül, Fatma Sarıgül ve Ümit Hergül'ün Mersin Devlet Hastanesi'e kaldırıldığını, Osman Gündoğdu, Gülseren Gündoğdu, Sahit Arvas, Necla Yaman, Yasemin İleri, Hasan Şen, Halil İbrahim Sarıgül, Ceylan Sarıgül ve Aysel Hergül'ün ise Toros Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğünü açıkladı. 

Her 2 araç sürücüsünün de yaralandığı kazayı haber alarak olay yerine gelen ölü ve yaralı yakınları, göz yaşlarına boğuldu. 

Yoldan çıkarak karşı şerine geçen 33 R 7352 plakalı otobüsün bir başka araç tarafından sıkıştırılması sonucu kontrolünü kaybettiği ileri sürüldü. 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 10:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra özoğuz IP: 85.99.82.xxx Tarih : 14.11.2006 18:49:35
ülkenin gerçeği. artık rutinleşti. eskiden duyunca üzülürdük. ama artık bişey farketmiyo. baştakiler inmezse bu dert kavga bitmez. 8. sınıf öğrencisiyim. ben bunları farkettikten sonra herkes fark eder diye düşünüyorum lütfen yayımlansın...?????!!!!!!!!