4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de trafik kazası: 1 ölü

Mersin'de karşıdan karşıya geçen bir kadın, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Kaza, Kocavilayet Beldesi yolu, CarrefourSA Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinden alış veriş için çıktığı öğrenilen 55 yaşındaki Durdu Fatma Önen, karşıdan karşıya geçmek isterken, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Yaşlı kadına çarpan araç, kayıplara karıştı. Kazanın ardından olay, polis telsizlerine "Cinayet ihbarı" olarak yansıdı. Emniyete, "Bir kamyondan çuval içinde parçalanmış kadın cesedi atıldı" şeklinde bilgi gelmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Ancak yapılan araştırmada, olayın cinayet değil, kaza olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri, ilk etapta olay yerine yakın mesafede park halinde bulunan bir kamyondan şüphelenerek inceleme yaptı. Ancak görgü tanıklarının ifadesinde, kadına çarpan kamyonun bu araç olmadığı anlaşıldı. 

Bu arada, polis ekipleri çevredeki araştırmalarını sürdürürken, yerde cansız vaziyette yatan Durdu Fatma Önen'in cep telefonu çaldı. Telefona bakan sivil polis memuru, kadının yakınlarına cevap vermekte zorlandı. Polis memuru, arayan şahsa karakola gitmesini, kendisine orada bilgi verileceğini söyledikten sonra telefonu ölen kadının yanına tekrar koydu. 

Bir süre sonra ise kaza yerine kadının kızı, eniştesi ve yakınları geldi. Yakınları, Önen'in öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. Cesedi görmek isteyen yakınlarını polis güçlükle teskin etti. Olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaşlı kadına çarparak kaçan aracın bulunması için çalışmalar sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 17:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?