2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin'de trafik kazası: 11 yaralı

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Bir benzin istasyonu yakınında meydana gelen kazada içerisinde yolcuların bulunduğu otobüsün park halindeki taksiye ve reklam tabelasına çarparak durması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçeye bağlı Tömük beldesi Flamingo kavşağında meydana geldi. İsmail Pehlivan'ın kullandığı 33 RH 966 plakalı yolcu otobüsü, Hüseyin Taşyürek yönetimindeki 01 YZ 407 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otobüs daha sonra bir petrol istasyonunda park halinde bulunan Yakup Tut'a ait 33 VY 470 plakalı taksiye daha sonra da benzin istasyonunun reklam tabelasına çarparak durabildi.

Kaza sonrası tarafların yakınları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Kazada park halindeki 33 VY 470 plakalı taksisi hurdaya dönen Yakup Tut, kaza anında kebapçıda olduğunu, gürültüyle birlikte kazayı fark ettiğini belirterek, "Dışarı çıkıp baktığımda aracımın hurdaya döndüğünü gördüm. Yaralı insanlara yardım etmek için koştum" dedi.

Kazada yaralanan otobüs şoförü İsmail Pehlivan, minibüs sürücüsü Hüseyin Taşyürek, Zeynep Türer (49), Ali Türer (52), Mehmet Sıraç Silahtaroğlu (36), Gökhan Karageçili (26), Esma Gökler (44), Ayşe Gökler (15), Emel Gökler (17), Deniz Erden (22) ve Mediha Kaya (35) olay yerine gelen ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 11:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?