4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de trafik kazası: 5 yaralı

Mersin'de, sürücünün otobanda yola fırlayan kediye çarpmamak için direksiyon kırması sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre kaza, gece saat 23.00 sıralarında, Mersin-Adana TEM Otoyolu Serbest Bölge gişelerinden şehir istikametine geliş yönünde meydana geldi. Fatma Dilek Paşadeyoğlu'nun (35) kullandığı 31 EN 121 plakalı otomobil, Serbest Bölge gişelerinden şehir merkezine giriş yaptığı sırada, sürücünün otoyola fırlayan kediye çarpmamak için direksiyon kırması sonucu şarampole yuvarlandı. Takla atarak otoban altındaki tali yola yuvarlanan araç hurdaya dönerken, sürücü Fatma Dilek Paşadeyoğlu ile birlikte eşi Nuri Paşadeyoğlu (44) ve çocukları Gizem (14), Tarkan (9) ve Göktürk Paşadeyoğlu (4) yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Fatma Dilek Paşadeyoğlu, gelen ilk ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza yerinin sapa oluşu nedeniyle diğer yaralılar gecikmeli gelen bir başka ambulansla hastaneye götürüldü. Tatil için gittikleri Hatay'dan Mersin'e döndükleri öğrenilen yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 15:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?