4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin'de trafik kazası: 5 yaralı

Mersin'de, bir otomobilin minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası oto sürücüsü sıkıştığı yerden yarım saat süren çalışma sonucu kurtarılırken, otomobilin içinde çok sayıda bira şişesi bulundu. 

Alınan bilgiye göre, Kerim Doruk'un (33) kullandığı 33 AP 721 plakalı otomobil, Arpaçsakarlar yolu Güneykent Kavşağı'nda bir petrol istasyonundan benzin aldıktan sonra yola çıkan Mehmet Sait Tilaver (47) yönetimindeki 33 R 2253 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Kerim Doruk sıkıştığı otomobilde ağır yaralanırken, yanındaki arkadaşı Recep Doğan ve minibüs sürücüsüyle minibüste bulunan Sevda Aras ve Çimen Başkan hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Oto sürücüsü Kerim Doruk ise sıkıştığı otodan sivil savunma ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu kurtarılabildi. Ağır yaralı olarak kurtarılan sürücü, ambulansla kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası otomobildeki boş bira şişeleri dikkat çekerken, yetkililer otomobil sürücüsünün alkollü olduğunu belirtti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 10:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?