2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin'de üvey baba dehşeti

Mersin'de alkollü babası tarafından dövülerek öldürülen 3 yaşındaki Mehmet Çakmak'ın vücudunun büyük bölümünde darp izleri olduğu tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, dün gece Mersin merkeze bağlı Tece Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Seymenli Caddesi üzerindeki tek katlı bir evde meydana gelen olayda, üvey baba Mevlani Bozdemir (47) tarafından dövülerek öldürülen Mehmet Çakmak'ın cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan otopsiden gayri resmi olarak alınan bilgilere göre küçük Mehmet'in vücudunun büyük kısmında morluklar, çimdik izleri,
ve darp izlerine rastlandı.
Küçük Mehmet'in cesedini Adli Tıp Kurumu'dan almak için bekleyen dayıları Mikail Çakmak ile Murat Çakmak, üvey baba Mevlani Bozdemir'in daha önce de benzer bir vahşeti gerçekleştirdiğini söylediler. Mikail Çakmak, Bozdemir'in, döverek öldürdüğü Mehmet'in 7 yaşındaki ablası Özlem'i de sıcak sobanın üstüne oturtarak cezalandırdığını iddia etti. Murat Çakmak ise,
"Mevlani Bozdemir çevresinde de sevilmeyen, dostu olmayan biriydi. Çocuklara çok kötü davrandığını duyardık; ancak bunları yapacağını hiç düşünmemiştik" şeklinde konuştu.
Küçük Mehmet'in cesedi, dayıları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak defnedilmek üzere Mersin Davultepe Mezarlığı'na götürüldü.
MERSİN - İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2004 Cumartesi 19:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?