5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin'de Yıldızdoğan fırtınası

Mersin'de 'Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 90. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Gençlik Şöleni' kapsamında Mustafa Yıldızdoğan konser verdi.

Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadı'nda gerçekleşen şölene; MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ve MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Turgay Baştuğ, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada konuşan Mehmet Şandır, 19 Mayıs tarihinin Türk Milleti açısından önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, 19 Mayıs'ın Türk Milleti'nin kendi istiklal ve istikbalini kendi kararıyla kurmaya karar verdiği gün olduğunu söyledi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, belediye olarak gençliğe büyük önem verdiklerini belirterek, yüksek ahlaklı ve yüksek şahsiyetli bir gençlik oluşturmak adına belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceklerini söyledi. Tuna, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye ilk olarak Atilla Yılmaz çıktı. Yılmaz, seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli ve duygusal parçalarla geceye katılanlara büyük coşku yaşattı. 'Gençlik Şöleni'nin kapanışını ise Mustafa Yıldızdoğan gerçekleştirdi. Yıldızdoğan, parçalarıyla geceye renk katarken, konser alanını dolduranlar birbirinden renkli görüntüler oluşturdu.

Gecenin sonunda Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar tarafından Yılmaz ve Yıldızdoğan'a bir teşekkür plaketi sunuldu. Dutar, şölene katkı ve desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya da bir 'Teşekkür Plaketi' takdim etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?