5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin'e iki gün su yok!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) tarafından yaptırılan yeni su deposu ve bağlantı hattı çalışmaları kapsamında Mersin'in bazı bölgelerine 2 gün süreyle su verilmeyeceği açıklandı.

MESKİ'den yapılan açıklamada; kesintilerin 4 Temmuz Cumartesi günü saat 23.00'da başlayacağı ve bu durumun 6 Temmuz Pazartesi günü saat 08.00'a kadar da devam edeceği bildirildi. Söz konusu kesintinin ise kent genelindeki mahallelerde uygulanacağı kaydedildi.

Buna göre D2 Bölgesi'nde yer alan; Sağlık, Güneş, Yeni Pazar, Gündoğdu, Mithat Paşa, Siteler, Selçuklar, Şevket Sümer, İhsaniye, Nusratiye, Mahmudiye, Bahçe, Barış, Turgut Reis, Özgürlük, Hal Mahalleleri ve merkez ilçe Mezitli'de belirtilen saatlerde su kesintisi uygulanacak.

D-3 Bölgesi'nde; Yusuf Kılıç, Mithat Toroğlu, Toroslar, Tozkoparan, Osmaniye, Portakal, Demirtaş, Alsancak, Turunçlu, Zeki Ayan, Turgut Türkalp, Mustafa Kemal mahalleleri yer alırken, D-4 ve D-5 Bölgeleri'ndeyse şu mahalleler yer alıyor; "Çavuşlu, Çukurova, Çağdaşkent, Halkkent, Korukent, Akbelen, Toroslar, H.Okan Merzeci Mahalleleriyle Dorukkent beldesi, Çamlıdere ve Resul köyleri." Kesintiye gidilecek olan D-6 Bölgesi'ndeki mahallelerse şöyle:

"Fuat Morel, 50.Yıl, Batıkent, Eğriçam Okan Merzeci Bulvarı (kuzeyi), Akkent, Menteş, Limonluk, Hürriyet, Bahçelievler, Güvenevler, Barbaros, Aydınlıkevler mahalleleri."
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 19:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?