5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersinli bayanlar kayıpsız geçti

Mersin'in bayan futbolunda bu hafta bileği bükülmedi. TFF Bayanlar 1. Ligi'nde Mersingücü haftayı galibiyetle kapatırken, Camspor ise deplasmanda rakibinden 1 puan aldı. İkinci Lig'de ise Mersin Gençlerbirliği, Hatay deplasmanından 4-1'lik skorla döndü.

Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi'nde 12 hafta geride kalırken, Mersingücü Cengiz Topel'in çıkışıysa sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Yalıspor'u konuk eden Yeşil-Beyazlılar, sahadan 3-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Aynı grupta mücadele bir diğer Mersin temsilcisi Camspor ise deplasmanda Sakarya Yenikent Güneşspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Mersingücü 5. sıradaki yerini korurken, Camspor ise 7. sırada kaldı.

Türkiye Bayanlar 2. Futbol Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Mersin Gençlerbirliği'nin çıkışı sürüyor. Ligin 6. haftasında kendi evinde Hatay Dumlupınar ile karşılaşan Kırmızı-Siyahlılar, sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte puan cetvelinde 3. sıraya yükselen Mersin ekibi, liderle arasındaki puan farkını da 9'a indirmeyi başardı. Gençlerbirliği gelecek hafta deplasmanda lider Adana İdmanyurdu ile kozlarını paylaşacak.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 16:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?