5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersinli gazeteciler bayramlaştı

MERSİNLİ GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

Mersinli gazeteciler 'Kurban Bayramı'nı kendi aralarında kutladı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basın Merkezi'ndeki bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Burada konuşan MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, bayramların, insanların bir araya gelip aralarındaki dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirdiği, ilişkilerin pekiştirildiği ve sıcak duyguların paylaşıldığı günler olduğunu söyledi. Ünal, bayramların aynı zamanda birlik ve beraberliğin güçlendiği, paylaşım duygusunun öne çıktığı, küskünlük ve kırgınlıkların unutulduğu günler olarak da öne çıktığını kaydetti.

Gazetecilik mesleğini icra edenlerin, her bayramda olduğu gibi 'Kurban Bayramı'nda da yine görevlerinin başında olduğunu hatırlatan Ünal, "Her şeye rağmen fırsattan istifade edip bir araya gelmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Cemiyetimizin çatısı altında mesleği icra eden arkadaşlarımızın birlikte olması ve bir paylaşım süreci içine girmesini önemsiyoruz. Birbirimizle sevgiyle kucaklaştık ve bu kucaklaşmayı daha da ileriye taşımak istiyoruz" dedi.

Öte yandan merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de MGC Basın Merkezi'ni ziyaret ederek, burada gazetecilerle bayramlaştı. Ahmet Ünal ile de bir süre sohbet eden Türk, bayramların önemine dikkat çekti ve yerel yönetimlerle gazetecilerin daha sık bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıların aşılması noktasında ortak hareket etmesinin Mersin'in çıkarına olacağını dile getirdi.

MERSİNLİ GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI
MERSİNLİ GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 14:12:00
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 14:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?