4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersinli gazetecilerden çıkarma

MERSİNLİ GAZETECİLER KAYSERİ'YE GİTTİ

Mersin'de görev yapan basın mensupları, Kayseri'deki stadyum ve spor salonu çalışmalarını yerinde inceleyecek. Gazeteciler ayrıca Kayserispor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi de takip edecek.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal'ın başkanlığında oluşturulan heyet, merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen minibüsle Kayseri'ye doğru yola çıktı. Yolculuk öncesinde MGC Hizmet Binası önünde toplanan basın mensupları, burada Osmaniye'ye giderek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı etkinliğe gitmeye hazırlanan AK Partililerle bir süre sohbet etti. AK Parti Mersin İl Başkanı Fatih Kısa, Mersinli gazetecilere yolculuk öncesinde görüş alış-verişinde bulunarak, kendilerine başarı dile.

MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ise, Mersin'de de stadyum ve spor salonu konusunda bir takım çalışmalar yürütüldüğünü ve kendilerinin söz konusu girişimleri de önemsediklerini söyledi. Ahmet Ünal, çalışmaların amacına ulaşması noktasında kendilerinin de aktif bir rol üstlenmek istediğini ifade ederek, "Kayseri'de neyin nasıl ve ne şekilde yapıldığını görmek istedik. 20 kişiden oluşan bir heyetle kente giderek, burada yapılan çalışmaları yerinde inceleceğiz. Edineceğimiz bilgi ve birikimleri de burada kent yöneticileriyle paylaşacağız" dedi.

MERSİNLİ GAZETECİLER KAYSERİ'YE GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 13:18:02
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 13:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?