3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Mersinli gazetecilerin kıyasıya rekabeti

Mersinli gazeteciler, bowling turnuvasında birbirlerine rakip oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada, objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Kazanan ise dostluk oldu.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Rollhouse Spor ve Eğlence Merkezi tarafından bu yıl ilk defa organize edilen "Basın Kuruluşları Bowling Turnuvası"na; 4'erli ekiplerden toplam 28 basın çalışanı katıldı. 2 turdan oluşan turnuvanın ilk ayağı "ısınma turu" olarak gerçekleştirildi.

Bu turda birinciliği; Deniz ve Burcu Kara çifti ile Ahmet ve oğlu Arda Leventyürü'den oluşan ekip elde etti. Turnuvanın ikinci turunda ise kora kor bir rekabet yaşandı. Her ekibin toplam 80 atış yaparak elde ettiği puanlarla birlikte organizasyonun şampiyonu ve dereceye giren ekibi de belli oldu.

Buna göre; 417 puan toplayan Ahmet ve Hamide Ünal ile Fatih ve Hülya Şahin çifti turnuvanın şampiyonu oldu. Ekibe kupasını MGC Başkan Yardımcısı Ünal Akdağ takdim etti. 416 puanla ikinciliği elde eden Selahittin ve Zeliha Akkuş çiftinin kupasını ise Rollhouse Spor ve Eğlence Merkezi İşletme Müdrü Tuğser Çetintaş verdi.
Organizasyonda üçüncülüğü ise Vakkas Arslan'ın takım kaptanlığını yaptığı Soner Kan, İbrahim Cengiz Işık ve Kemal Han'ın oluşturduğu 14 numaralı ekip elde etti. Toplamda 394 puana ulaşan takımın kupasını ise Rollhouse Spor ve Eğlence Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Selin Pay takdim etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve ilçe belediye başkanları Kenan Yücesoy ve İbrahim Genç'in katılarak destek verdiği bowling turnuvası, gerçekleştirilen ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 13:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?