2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersinli sporcu şampiyon oldu

Mersinli sporcu Ali Aklayış, Ankara'da organize edilen 'Profesyonel K1 Kick Boks Turnuvası'nda şampiyonluğunu ilan etti.

Ankara Olimpiyat Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvaya, Mersin Mohikan Spor Kulübü adına katılan ve 67 kiloda mücadele eden Ali Aklayış, yarı final ve çeyrek final karşılaşmalarında rakiplerini nakavt ederek, kendi kilosunda aynı zamanda da madalya sahibi oldu.

Gelişmeleri değerlendiren Mersin Mohikan Spor Kulübü Başkanı Ziya Yıldırım, amatör karşılaşmalarda elde etmiş oldukları başarıları, profesyonel anlamda organize edilen turnuvalarda da sürdürdüklerini söyledi. Ziya Yıldırım, Ankara'daki turnuvada şampiyon olan Ali Aklayış'ın, aynı kiloda organizasyona katılan Tolga Atasoy, Ali Aktaş ve Milyar Zeynelov gibi güçlü isimlerin yanında Azeri ve Türkmenistan'dan gelen toplam 8 sporcuyla şampiyonluk mücadelesi verdiğini vurguladı.

Aklayış'ın ortaya koymuş olduğu başarılı performansla birlikte gerek yurtiçinden, gerekse de yurtdışından Hollanda, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden de teklif aldığının bilgisini veren Ziya Yıldırım, "Kulüp olarak önümüzdeki günlerde faydalı olabileceğini düşündüğümüz yurt içi ve yurtdışı maçlara sporcumuzu göndereceğiz. Sporcumuza gerekli desteğin sağlandığı taktirde ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç kuşkumuz yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 16:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?