2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersinli Yücel Payam kaybolan eşi ve çocuğunu arıyor

Mersin’de cep telefonu yedek parça ticareti ile uğraşan Yücel Payam (30), 3 ay önce 2 yaşındaki kızını da alarak evden ayrılan eşi ve çocuğunun hayatından endişe duyduğunu belirterek, Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.
Kendisinin işte olduğu bir sırada eşi Elif Payam’ın (24), 2 yaşındaki kızı Helin’i de alarak evden ayrıldığını ifade eden Yücel Payam, yaptığı araştırmalar sonunda eşinin İzmit’te bulunan kız kardeşinin yanında olduğunu öğrendiğini, ardından telefonla görüşerek eşinin yanına gittiği söyledi. Burada eşiyle bir süre görüştüğünü kaydeden Payam, "Ekonomik sıkıntı çekiyorduk, tartışmıştık. Eşim bana, burada bir süre kalıp kafasını dinlemek istediğini söyledi. ’Sen git bir kaç gün sonra ben gelirim’ dedi. Ben de, Mersin’e döndüm. Ancak ben ayrıldıktan 2 gün sonra o da kız kardeşinin evinden ayrılmış. Ondan sonra nerede olduğunu öğrenemedim" diye konuştu.
Bir süre sonra eşiyle bir kaç kez telefonla mesajlaştığını, kendisine telefon mesajında "Tek başıma ayaklarımın üzerinde durabileceğimi herkese göstereceğim" dediğini kaydeden Yücel Payam, ancak bundan sonra eşine ne telefonla ne de başka bir şekilde ulaşamadığını belirtti.
Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği dilekçede, eşinin sebepsiz yere ortadan kayboluşuyla ilgili olarak komşusu S.P.’den (Suphi Düger) şüphelendiğini belirten Payam, "S.P., Osmaniye Mahallesi’nde oturduğumuz sırada komşumuzdu. Eşim ortadan kaybolduktan sonra sürekli birileriyle mesajlaşıyor, telefonuna çağrılar geliyordu. Kardeşim gelen çağrı telefonuna bakmak istediğinde bunu gizlemişti. Sonra da bana ’Sen merak etme ben eşini bulur, ikna ederek sana getiririm’ dedi. Ben de bulmasını istedim. Kendisi de evli olan S.P., daha sonra eşini ve çocuklarını da bırakarak ortadan kayboldu. Ondan da bir daha haber alamadık. Eşimin bu şahıs tarafından kandırıldığını düşünüyorum ve hayatlarından endişe duyuyorum" diye konuştu.
MERSİN-(İHA)
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2004 Cuma 12:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir düger IP: 88.226.1.xxx Tarih : 27.08.2006 13:58:51
suphi düger benim abim an az 12 aydır görüşmüyoruz ortadan kayboldu haber alamıyoruz yüceli taniyorum abimin parasını yemişti abimi görmeyeli çok oldu ölmüş olmasından şüpeleniyoruz bu şiş kim yamışsa ölum onun arkasın da olacak