5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersinliler balığı 'Ehlikeyf'le sevecek

HİLTONSA MERSİNLİLERE BALIĞI SEVDİRECEK

Mersinliler balığı, 'Ehlikeyf' ile sevecek. HiltonSA Mersin Oteli tarafından her ay farklı bir menü, yine farklı bir damak tadıyla sunulacak. Bu ayın menüsü olarak da balık ürünlerinden oluşan 'Ehlikeyf' oldu.

Greenhouse Restaurant'ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan HiltonSA Satış Ofisi ve Pazarlama Koordinatörü Cemile Arıkoğlu, menünün her cuma akşamı servis edileceği bilgisini vererek, kişi sayısına göre 4 ile 6 çeşit mezenin yanında ara sıcak, ana menü olarak da balık ya da etin tercih edilebeceğini, içecek olarak ise, yerli içkilerin tercih edildiğini ve menünün tatlı ikramıyla son bulduğunu anlattı.

Mersin'in önemli bir deniz kenti olarak öne çıktığını ve kent insanına deniz ürünlerini özellikle de balığı sevdirmek istediklerini kaydeden Arıkoğlu, bunda da başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi. 'Ehlikeyf Gecesi'nin ilk olarak Mersin'de görev yapan gazetecilere düzenlediklerini belirten Arıkoğlu, bundaki amaçlarının, basınla olan dostluğun pekiştirilmesi ve ikili ilişkilerin daha iyi bir noktaya taşınması olduğunu sözlerine ekledi. Gecede, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Merkez Mersin Gazeteciler Derenği (MMG) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Akdağ ve Anadolu Basın Birliği (ABB) Mersin Şube Başkanı Selman Özipek de hazır bulundu.

HİLTONSA MERSİNLİLERE BALIĞI SEVDİRECEK
HİLTONSA MERSİNLİLERE BALIĞI SEVDİRECEK
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 12:49:03
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 14:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut57 IP: 78.163.61.xxx Tarih : 15.11.2009 03:12:48

PARASI OLMAYANLAR NE YAPACAK. BALIĞIN ÇEŞİTLİLİĞİNİ GÖRMEK  NE, MENÜYÜ GÖRMEK NE... BAKIN KEYFİNİZE...