2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

MESİAD gücüne güç kattı

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD), yeni üyelerle gücüne güç kattı. Gerçekleştirilen törenle birlikte toplam 31 işadamı daha yakasına MESİAD rozeti taktı.

MESİAD tarafından, HiltonSA Mersin Oteli'nde organize edilen 'Dostluk ve Kaynaşma Gecesi' kapsamında derneğe yeni katılan üyelere de plaketleri takdim edildi. Gecede fahri ve yeni üye olmak üzere toplam 31 kişiye MESİAD Üyelik Plaketi verildi.

Etkinlikte konuşan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, dünya ölçeğinde yaşanan ekonomik krizin tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkilediğini, söz konusu süreçte reel ve finans sektörünün el ele vererek, hükümet tarafından alınan tedbirlerle birlikte düzlüğe çıkacağına inandığını söyledi.

Doğan, krizin yaratmış olduğu stres ortamından bir nebzede olsa uzaklaşma amacıyla böylesi bir gece organize ettiklerini, MESİAD olarak da yeni üyelerle birlikte güçlerine güç kattıklarını, bunun da kendilerine moral verdiğini dile getirdi.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Akkurt da, "Üyelerimiz bulundukları konum itibariyle ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan Mersin'in kalkınması için uğraşırken, bölgemizin ve ülkemizin ekonomisi ve istihdamına da katkı sağlamaktadır. SİAD'lar,işveren olma sorumluluğu ve bilinciyle büyük fedakarlıklarla her türlü zorluğa göğüs gerip dimdik ayakta durmakta, aynı zamanda da ülkemizi yönetenlere de yön ve cesaret vermektedir" görüşünü dile getirdi.

Konuşmaların ardından da MESİAD'a üye olanlara plaketleri takdim edildi. Plaket alan üyelerin isimleri ise şöyle; "Ayten Aslankan, Emine Pervin Akbaş, Serap Öztürk, Hüseyin Koral Kurt, Ahmet Polat, Ali Altunorak, Yalçın Balcı, Seyit Serdar Akyurt, Metin Çetin, Yiğit Gökşen, Sedat Gümüş, Hilmi Serdar Yürekli, Murat Düzgün, Orhan Özdemir, Hakan İbrahim Akyol, Raif Okutucu, Süleyman Karakuş, Serkan Uzunadam, Yılmaz Yüce, Bedrettin Gündeş, Bülent Tütüncüler ve Mehmet Hayri Sönmez."

Öte yandan, Musa Timur ve Hüseyin Kış, şahsi üyelikten kurumsal üyeliğe geçerken, gecede ayrıca; Prof. Dr. Yusuf Zeren, Prof. Dr. Süleyman Türkel, Prof. Dr. Mükremin Altıntaş, KOSGEB Mersin İl Müdürü Ali Çelik, araştırmacı-yazar Abdullah Ayan, Doğan Kalkancı, Hilmi Dulkadir ve Dr. Oğuz Demirsoy'a da fahri üyelik plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?