4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MESİAD'da başkan; 'Doğan'

MESİAD'DA BAŞKANLIĞA 'DOĞAN' GETİRİLDİ

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MESİAD), kongre sonrasında yeni yönetim, kendi arasında görev dağılımı yaptı. Buna göre başkanlık görevine yeniden Ali Doğan'ın getirildiği açıklandı.

Hafta sonu dernek binasında gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen kongrenin ardından seçilen 15 kişilik yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Buna göre MESİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Ali Doğan getirilirken, Başkanvekilliği'ne Ahmet Akkurt, Başkan Yardımcılığı görevine de Bedrettin Gündeş ile Metin Çetin'in getirildiği kaydedildi. Mehmet Deniz'in Genel Sekreter, Ferudun Gündüz'ün hem Genel Sekreter Yardımcısı, hem de Basın Sözcüsü olarak görev yapacağı yeni yönetimde Mustafa Belice sayman, Murat Has sayman yardımcısı olarak yer alacağı kaydedildi. Yönetimdeki diğer isimlerse şöyle; "Sedat Gümüş, Doğan Kalkancı, Fevzi Poyraz, Hüseyin Kış ve Hayri Sönmez."

Görev dağılımının ardından konuşan Ali Doğan, aktif ve etkin bir dönemi geride bıraktıklarına dikkat çekerek, yeni dönemde başta Mersin olmak üzere bölgenin ve Türkiye için önemli görev ve sorumlulukların kendilerini beklediğini anlattı. Doğan, "MESİAD'ın misyonu sorunlar karşısında çözüm bulununcaya kadar takip etmek ve çözüm üretmektir. Bu anlamda hepinizin görevi oldukça zordur. Kendi iş hayatınızdan, özel hayatınızdan zaman ayırarak ve maddi katkılarla özveride bulunarak çalışacaksınız. Bu zorlu görevi kabul etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 14:35:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 09:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?