30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

MESKİ personeline 'liderlik' eğitimi

MESKİ PERSONELİNE 'LİDERLİK' EĞİTİMİ

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) bünyesinde çalışan kurum yöneticilerine yönelik olarak; 'Etkin Yönetim Liderlik Yetkinlikleri' başlığı altında eğitim semineri düzenlendiği bildirildi.

MESKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmaların sürdüren Eğitim Şube Müdürlüğü'nce organize edilen seminerde, 'Etkin Yönetim Liderlik Yetkinlikleri' konusu ele alındı. Macit Özcan Spor Kompleksi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı Nurhayat Ulucan konuşmacı olarak katıldı.

İnsan yönetimi konusunu ele alan Ulucan, insan yönetimi konusundaki olmazsa olmazlarla ilgili olarak katılımcılara bilgiler vererek, 'Yöneticiler Kendini Tanıması', 'Farklı Liderlik Özellikleri', 'Durumdan Duruma Nasıl Bir Liderlik' konularında da açıklamalarda bulundu. 2 gün süren eğitim çalışmasında MESKİ personeline koçluk yapmanın, doğru zamanda doğru motivasyonun gerekliliği, personelin kuruma bağlılığının artırılmasının öneminin vurgulayan Ulucan, kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

Öte yandan, eğitim semineriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, eğitimin aynı zamanda da iş ve işyerinde kaynaşmanın, birlikteliğin ve dayanışmanın önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Başarılı hizmetin; personelin eğitim kalitesinin arttırılması, onların motivasyonunun yükseltilmesiyle verilebileceğini kaydeden Ülgen, tüm bunların yerine getirilmesiyle vatandaşa kaliteli bir hizmet sunumu gerçekleştirilebileceğini anlattı. Ülgen, 2011 yılı için programlanan ve kurumsal çalışmaları kapsayan konularla ilgili olarak eğitim çalışmalarının, önümüzdeki günlerde de sürdürüleceğini, buradaki ana amacınsa; insan odaklı hizmet kalitesinin arttırılması olduğunu da sözlerine ekledi.

MESKİ PERSONELİNE 'LİDERLİK' EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 11:58:02
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 14:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?